si e dini se një biçikletë e palosshme është e mirë |EWIG

Biçikleta të palosshme me shumicëjanë jo vetëm të njohura me udhëtarët e qytetit, por janë gjithashtu shumë të përshtatshëm për njerëzit që kanë hapësirë ​​të kufizuar jetese - për shembull, nëse jetoni në një apartament në studio ose në shtëpi të përbashkët.Dhe ato janë gjithashtu shumë më të lehta për t'i marrë me vete në udhëtimet me RV apo edhe pushimet me varkë në kanal.

Biçikleta që kursejnë hapësirë ​​për nevojat tuaja të kalërimit urban

Biçikletat e palosshme ofrojnë një nivel të caktuar shpejtësie dhe rehatie që e bën lëvizjen nëpër qytet me biçikletë të përshtatshme dhe të këndshme, dhe pasi të arrini në destinacionin tuaj, nuk ka nevojë të shqetësoheni për mbylljen e tyre në publik.Thjesht palosini ato përsëri poshtë dhe rrotullojini brenda me vete.

Për më tepër, ato janë tepër të përshtatshme nëse e gjeni veten që keni nevojë të kombinoni mënyrat e transportit, pasi mund t'i merrni lehtësisht me vete në një tren ose autobus.Në fakt, biçikletat e palosshme janë një zgjidhje e shkëlqyeshme për të lëvizur nëpër qytet dhe janë ndoshta biçikletat më të mira për udhëtarët që mund të merrni.

Nëse jeni duke hipur në stacionin e trenit dhe më pas për në punë, ose jetoni në një apartament të vogël ku hapësira e magazinimit është me çmim të lartë,biçikletat më të mira të palosshmebëni transport të besueshëm dhe mos merrni shumë hapësirë.

A ia vlejnë biçikletat e palosshme?

Po, ato janë biçikleta e përsosur për udhëtarët.Funksionaliteti i tyre i bën të lehtë për t'u transportuar në sistemet e transportit publik.Ju mund t'i mbani me vete dhe kështu nuk do të keni nevojë të shqetësoheni për vjedhjen e tyre.Si përfundim - ato palosen në një formë kompakte që e bën shumë të lehtë ruajtjen e tyre në zyrën ose shtëpinë tuaj.Biçikletat e palosshme ia vlen!

Ideja e një biçiklete të palosshme është mjaft e lehtë për t'u kuptuar.Biçikleta është projektuar për të lehtësuar palosjen në dy ose tre lëvizje për t'i bërë biçikletat sa më kompakte dhe të lëvizshme.

Biçikletat e palosshme priren të jenë më të përshtatshme për të gjithë.Shtyllat e sediljeve dhe timonet përshtaten për t'iu përshtatur shumicës së kalorësve.Shumë marka do të ofrojnë një lloj versioni të postës së sediljeve të zgjatura ose me teleskop për ata që janë më të gjatë se, le të themi për një shtresë të brendshme 34-35 inç.Biçikletat e palosshme nuk janë të dizajnuara për shpejtësi, pozicioni i vozitjes është i drejtë, por biçikletat e palosshme mund të përdorin një raport më të lartë marshi për të kompensuar rrotat më të vogla.Pra, çdo goditje e pedalit është e barabartë me një biçikletë me madhësi të plotë.Ekziston edhe njëfarë efikasiteti në përdorimin e rrotave më të vogla, veçanërisht kur përshpejtoni, gjë që së bashku me të qenit më e shkathët, bën një udhëtim të mirë urban.Për të mos përmendur, rrotat më të vogla janë më të forta dhe të afta për të mbajtur ngarkesa më të rënda.

A janë biçikletat e palosshme të mira për stërvitje?

Po, për ta thënë thjesht.Është një biçikletë, dhe ngasja është një ushtrim fantastik në përgjithësi.Ajo që e bën një biçikletë të palosshme të shkëlqyeshme për stërvitje ose stërvitje është se ato janë më kompakte, duke ju bërë të ndiheni më të fortë ndërsa e ngasni një të tillë.Fakti i thjeshtë që mund ta merrni këtë biçikletë kudo me vete, ju jep më shumë mundësi për të ngarë, që do të thotë më shumë stërvitje për ju!Edhe madhësia e rrotave mund të funksionojë në avantazhin tuaj.Rrotat më të vogla nënkuptojnë më pak vrull ndërsa ecni.Për shkak të kësaj, do t'ju duhet të pedaloni më shumë për të vazhduar;natyrisht, kjo do të çojë në stërvitje më të mirë.Por mbani mend se do të digjni energjinë tuaj duke bërë këtë, kështu që nëse nuk jeni gati për këtë, ndoshta duhet t'i përmbaheni një biçiklete të zakonshme.Sido që të jetë, do të bëni disa ushtrime fantastike.

A thyhen në gjysmë biçikletat e palosshme?

Është e rëndësishme të theksohet se çdo biçikletë ka një pikë thyerjeje.Kjo është e vërtetë për biçikletat e zakonshme pasi ato janë të palosshme, dhe nëse biçikleta është prej alumini, karboni apo edhe çeliku.Çdo metal ka kufijtë e tij për tolerancën ndaj stresit dhe çdo kornizë mund të thyhet në kushte të caktuara.Megjithatë, për biçikletat e palosshme, pyetja është, "a prishen biçikletat e palosshme më lehtë se ato që nuk palosen?" Ka disa të vërteta që biçikletat e palosshme janë thyer në gjysmë.Të kesh një kornizë që shembet përsëri në vetvete siç bëjnë shumë dizajne, krijon një problem të dukshëm.Disa fizikë bazë na tregojnë se aplikimi i një nyjeje do të dobësojë një objekt.

Si nyja e palosshme ashtu edhe mentesha kanë qenë shpesh pjesa më e dobët e biçikletave të palosshme.Edhe kur bëhet fjalë për markat me reputacion, shpeshherë është kështu.Saldimi shtesë i kërkuar gjithashtu shkakton pika të tjera të dobëta.Sa më shumë nyje të keni, aq më shumë pika dështimi ka.

Me një fjalë, ka shumë të palosshmeprodhimi i biçikletave në Kinëdhe ata shiteshin me një gamë të gjerë çmimesh. Sa më i lartë të jetë çmimi, aq më mirë janë komponentët dhe udhëtimi, që do të thotë se ju merrni atë për të cilën paguani.Mos kërkoni më larg se biçikleta e palosshme nëse kërkoni një nga makineritë më të mira për udhëtime, udhëtime dhe çdo numër përdorimesh të tjera të lëvizshmërisë.

mësoni më shumë rreth produkteve Ewig


Koha e postimit: 26 Prill 2022