Për shumë vite,EWIGka qenë në ballë tëbiçikleta malore me karbonzhvillimin.Qëllimi ynë është të dizenjojmë dhe prodhojmë biçikletën e karbonit më të lehtë, më të fortë dhe më të mirë në botë.Duke marrë parasysh çmimin, komoditetin, vlerën dhe besueshmërinë, biçikletat e karbonit që ne prodhojmë janë të përshtatshme për çiklistët e përditshëm, deri tek atletët më të mirë në këtë sport. EWIGbiçikleta malore me karbonjanë të përshtatshme për qëllime të ndryshme.Në Ewigbike.com, pavarësisht se cili është buxheti juaj, pavarësisht nëse e blini për fëmijë, burra apo gra, ju jeni të garantuar se do të gjeni më të përshtatshmen.Biçikletat e karbonit EWIG kanë teknologji të ndryshme të ingranazheve dhe rrotave, lartësi dhe modele të jashtme.Biçikletat tona të karbonit janë të qëndrueshme dhe të lehta për të ofruar rehati maksimale për kalorësin dhe mund të përdoren në të gjitha llojet e terrenit, si rrugët jashtë rrugës, malore dhe asfalt, dhe udhëtimet në distanca të gjata. EWIGbiçikleta malore me karbonka një gamë të gjerë llojesh, të tilla si frenat e diskut, frenat hidraulike të diskut (jaskat e frenave hidraulike), frenat V të rrotave të përparme dhe të pasme.Ju gjithashtu mund të zgjidhni 120 kg, 100 kg, 150 kg.Ekzistojnë gjithashtu modele dhe lartësi të rregullueshme të sediljeve, duke e bërë atë të përshtatshme për shumicën dërrmuese të pasagjerëve, si dhe hapësirë ​​shtesë për ruajtje ose shporta dhe fenerë.Ne jemi një prodhues i besueshëm.Pavarësisht nëse janë komponentë të tillë si boshtet, transmisionet, zinxhirët apo frenat, ne përdorim marka të njohura si Shimano për të gjithë komponentët për të siguruar qëndrueshmërinë e biçikletës. Porosit këto tërheqëseBiçikleta malore me karbon EWIGnë Ewigbike.com sot.Me ulje të mahnitshme dhe çmime të lira, shërbime me cilësi të lartë dhe produkte me cilësi të lartë me siguri do të kënaqin të gjithë ata që zgjedhin të blejnë ose personalizojnë. EWIG është një profesionistFurnizuesi i biçikletave malore me fibër karboni.Ne jemi nga Kina dhe ofrojmë biçikleta malore 100% me fibër karboni.Nga bishtat e vështirë buxhetor deri te garat e gjithanshme në të gjithë vendin deri te biçikletat e garave në zbritje, gjithçka është në dispozicion. Kërkimi përkatës:Biçikleta me karbon,Biçikletë e palosshme me karbon,Biçikleta e karbonit E