Rreth Nesh

Rreth Nesh

Ewig u themelua në vitin 2002 në Huizhou (Kinë) dhe që nga dita e parë vazhdoi të inovojë dhe të specializohet në dizajnin dhe teknologjinë e botës së biçikletave.Gama e produkteve tona nga biçikleta malore me karbon, biçikleta elektrike e palosshme, biçikletë e palosshme.Ky proces është i mundur falë një bashkëpunimi të fortë me Albertdesign, një studio dizajni italiane e përbërë nga stilistë dhe ekspertë komunikimi që i japin personalitet produkteve.Ajo ishte gjithashtu e njohur si "ekipi i dizajnit krijues të biçikletave", Misioni ynë është të bëjmë sa më profesionalebiçikletë karboni.Gama e produkteve tona ngabiçikleta malore me karbon,karbon dhe biçikletë,biçikletë e palosshme me karbon.Pas vitesh zhvillimi, ne kemi partneritet të fortë meSHIMANO, MAXXIS, FIZIK, PROPALM, TORAYetj.

Duke mbështetur shpërndarësit tanë në marketing në mbarë botën, ne patëm reputacion të madh në cilësinë dhe shërbimin tonë.jeni shumë të mirëpritur të na vizitoni për të marrë më shumë informacion.

Shfaqja e fabrikës

carbon road bike
car fiber bike
Bicycle manufacturer
Bicycle manufacturer1
Bicycle manufacturer2
Bicycle manufacturer3
Bicycle manufacturer4
Bicycle manufacturer5
Bicycle manufacturer6
Bicycle manufacturer7
Bicycle manufacturer8
Bicycle manufacturer9
Bicycle manufacturer10
Bicycle manufacturer11
Bicycle manufacturer12
Bicycle manufacturer13
Bicycle manufacturer16

Vetëm për fibra karboni

Biçikletat Ewig bazohen në fibër karboni, materiale me cilësi të lartë.Markat konkurruese të markave janë kryesisht biçikleta malore me fibër karboni, automjete rrugore dhe biçikleta të palosshme.

Stili i Shfaqjes / Shfaqjes së Garës

carbon road bike
carbon bike
carbon mtb bike
carbon bike team
carbon bike