Biçikleta të palosshme me shumicë me karbon nga Kina Furnizuesi

Nga yniFabrika e Ewigbikeve, mund të gjeshbiçikleta të palosshme me fibër karbonii përshtatshëm për kalërimin dhe garat tuaja të kohës së lirë, nga niveli fillestar deri tek Shimano i nivelit të lartë.Biçikleta portative e palosshme me fibër karboni është montuar plotësisht përpara paketimit dhe transportit, frenat vendosen dhe lëvizësi i shiritit rregullohet.Ju duhet vetëm të fryni gomat dhe më pas të hipni. I lëvizshëmbiçikleta e palosshme me karbonofron një strukturë të fortë dhe të lehtë, e cila është e përkryer për të marrë një autobus ose tren gjatë rrugës për në dhe nga zbritja nga puna, ose për ta ruajtur atë në banesën tuaj.Për shkak të peshës së tij të lehtë, forcës së lartë, thithjes së mirë të goditjeve, qëndrueshmërisë, etj., gjithashtu mund të rregullojë lehtësisht lartësinë e sediljes sipas nevojave të tyre.Është një zgjedhje ideale për njerëzit që udhëtojnë për të dalë nga puna, për të ngarë biçikletat në parqe dhe kampe. At Ewigbike.com/website, ju mund të zgjidhni një shumëllojshmëri tëbiçikleta të palosshme me karbon, të tilla si "fibër karboni" ose "palosja e kornizës".Ju gjithashtu mund të zgjidhni biçikleta të palosshme karboni për burra, gra dhe fëmijë, si dhe nga 6-shpejtësi, 12-shpejtësi, 18-shpejtësi, etj. Gjeometria e biçikletave tona të palosshme me fibër karboni përputhet në mënyrë të përkryer me trupin e njeriut dhe ka një të fortë ndjenjën e sigurisë dhe butësisë. EWIG është një furnizues ibiçikleta të palosshme me fibër karboni, jemi nga Kina;ne ofrojmë shitje direkte në fabrikë të produkteve të lira me cilësi të lartë;Biçikleta të pastra, të lehta, praktike dhe interesante të palosshme me karbon ndryshojnë mënyrën tuaj të udhëtimit, ndryshojnë jetën tuaj, blini ose personalizoni menjëherë! Kërkimi përkatës:Biçikleta me karbon,Biçikleta malore me karbon,Biçikleta e karbonit E