Prodhuesit më të mirë të biçikletave me karbon në Kinë

Çdo biçikletë karboni është e dizajnuar me karbonin tonë të pronarit OCLV për të qenë udhëtimi më i shpejtë, më i lehtë, më i fortë dhe më i përgjegjshëm në rrugë.

Ka kohë që ka zëvendësuar aluminin si material biçikletë pro riders.

  • carbon fiber bike manufacturers
  • Carbon fiber bike race
  • carbon bike EWIG

Na prezantoni

PRODUKTET ME TIPARA

Ewig tech njihej si "ekipi i krijimit krijues të biçikletave", themeluar në Sindelfingen Gjermani në 2005. Misioni ynë është duke e bërë më profesional biçikletë karboni. Gama jonë e produkteve nga biçikleta rrugore e karbonit, biçikletë malore me karbonkarboni e biçikletë,biçikletë e palosshme e karbonit. Pas zhvillimit të viteve, ne patëm partneritet të fortë meSHIMANO, MAXXIS, FIZIK, PROPALM, TORAY etj.

Duke mbështetur shpërndarësit tanë në marketing në të gjithë botën, ne kishim reputacion të madh në cilësinë dhe shërbimin tonë. ju jeni më të mirëpritur të na vizitoni për të marrë më shumë informacion.

Bikes më të mira me fibra karboni që mund t'i blini tani

EWIG ofron biçikletën malore të karbonit, biçikletën rrugore të karbonit, biçikletën e palosshme të karbonit, biçikletën e karbonit. 

Ata janë modelet më të lehta dhe më të qëndrueshme me cilësi premium dhe mbarim, vjen me më shumë vite garanci.