Certifikimin

Ëndrra jonë, udhëheqja e kulturës së çiklizmit

Nga Gjermania në Kinë, futja e teknologjisë së avancuar moderne të menaxhimit të ndërmarrjeve gjermane

Prodhimi i biçikletave me fibër karboni

Lërini më shumë njerëz të shijojnë argëtimin e çiklizmit.Është misioni i markës EWIG të sfidojë vazhdimisht veten.Ajo është e përkushtuar që çmimi i fibrave të karbonit të pakta me cilësi të lartë dhe materialeve aristokratike të titanit të jetë në favor të njerëzve, dhe vizioni i së ardhmes bëhet një ofrues global i shërbimit të biçikletave sportive.

Shërbimi special

1. Shërbimi i sinqeritetit një për një:

Konsulencë para shitjes, zgjidhje pas shitjes, konsulent profesionist i hipjes, shërbim një-për-një!

2. Mekanizmi i vizitës së kthimit një nga një:

Pas shitjes, një nga një, vetëm për kënaqësinë tuaj, vetëm për kënaqësinë tuaj!

3. Mbrojtja pas shitjes gjatë gjithë jetës:

Përgjegjës për makinën, më i përgjegjshëm për ju, ne nuk do të largohemi kurrë!

carbon fiber bike manufacturers
CE 证书 1

e biçikletë CE

CE 证书 1

biçikletë e palosshme CE

CE 证书 1

Biçikleta MBT CE

Çdo aksesor është një emër i madh

Every accessory is a big name

Përqendrohuni në inovacionin e teknologjisë së biçikletave me fibër karboni

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni