Biciklete alumini me shumice

Ne mbajmë një linjë të madhe tëbiçikleta të palosshme alumini me shumicë.E përkryer për burrat dhe gratë që pëlqejnë të kalërojnë jashtë me miqtë ose familjet.Mund të personalizohet tonëbiçikleta me shumicëme logon dhe ngjyrën tuaj, MOQ do të jetë 50 copë.Sepse ne jemi të mëdhenjprodhimi i biçikletavenë Kinë, ne kemi shumë modele për zgjedhjen dhe furnizimin tuaj me çmime shumë konkurruese.Tonabiçikletë palosëse me shumicëdhe biçikleta elektrike e palosshme janë më të mirat në industri!Ne kishim përgatitur shumë magazina në magazinë për shitje. Edhe pse një biçikletë nuk është një domosdoshmëri e jetës suaj, ajo është e rëndësishme për stërvitjen tuaj të përditshme, veçanërisht në kohën e pandemisë.Covid-19 solli një rritje dramatike të shitjeve të biçikletave në përgjigje të pandemisë. Ndërsa ka mijëra biçikleta me shumicë në treg, jo të gjitha biçikletat janë krijuar të barabarta. Të gjitha modelet tona ndiqen nga zgjedhjet më të mira në treg.