Најдобри производители на јаглеродни велосипеди во Кина

Секој карбонски велосипед е дизајниран со нашиот комерцијален јаглерод OCLV за да биде најбрзото, најлесното, најцврстото и најодговорното возење на патот.

Тој одамна го замени алуминиумот како материјал за велосипедизам на професионалци.

  • carbon fiber bike manufacturers
  • Carbon fiber bike race
  • carbon bike EWIG

Воведете нè

КАРАКТЕРИСТИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Ewig tech беше познат како „тим за креативно дизајнирање велосипеди“, основан во Синделфинген Германија во 2005 година. Нашата мисија е да ги направиме најпрофесионалните карбонски велосипед. Нашата палета на производи од карбонски друмски велосипед, карбонски планински велосипедјаглерод е велосипед,јаглерод преклопен велосипед. По повеќегодишен развој, добивме силно партнерство соSHIMANO, MAXXIS, FIZIK, PROPALM, TORAY итн.

Поддржувајќи ги нашите дистрибутери во маркетингот ширум светот, имавме голема репутација во нашиот квалитет и услуга. сте добредојдени да не посетите за да добиете повеќе информации.

Најдобрите велосипеди од јаглеродни влакна што можете да ги купите сега

EWIG нуди карбонски планински велосипед, карбонски пат велосипед, карбонски преклопен велосипед, карбонски е велосипед. 

Тие се најлесните и потрајни модели со врвен квалитет и завршна обработка, се испорачуваат со повеќе години гаранција.