Pabrikan Sapédah Karbon Pangsaéna di Cina

Unggal sapédah karbon diékayasa ku karbon OCLV proprietary urang janten perjalanan anu panggancangna, paling ringan, kaku, sareng paling responsif di jalan.

Éta parantos lami ngagentos aluminium salaku bahan sapédah pro pengendara.

  • carbon fiber bike manufacturers
  • Carbon fiber bike race
  • carbon bike EWIG

Kenalkeun kami

PRODUK FITUR

Ewig tech dipikaterang salaku "tim desain kreatif sapédah", diadegkeun di Sindelfingen Jérman di 2005. Misi kami ngajantenkeun paling profesional sapédah karbon. Produk kami dibasajankeun sepeda jalan karbon, sapédah gunung karbonsapédah karbon e,sapédah tilepan karbon. Saatos taun ngembangkeun, urang ngagaduhan kerjasama anu kuat sarengSHIMANO, MAXXIS, FIZIK, PROPALM, TORAY jsb.

Ku ngadukung distributor kami dina pamasaran di panjuru dunya, urang ngagaduhan reputasi hébat dina kualitas sareng jasa kami. anjeun wilujeng sumping didatangan kami pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep.

Sepeda Serat Karbon Pangsaéna Anu Tiasa Anjeun Mésér Ayeuna

EWIG nawiskeun sapédah gunung karbon, Sapédah jalan karbon, sapédah tilepan karbon, sapédah karbon e. 

Aranjeunna mangrupikeun modél anu paling enteng sareng langkung awét kalayan kualitas premium sareng pagawean, hadir ku jaminan langkung taun.