Borongan Sapédah MTB Karbon, Ebike Karbon, Sapédah Lipat Karbon, Sapédah Lipat Bingkai Aluminium

sapédah Ewig pabrikti Cina, pabrik urang ngalakukeun saloba rékayasa urang sorangan, desain, produksi pigura jeung pagawean rengse sabisa.Kami jadi gairah ngeunaan ngawangun bikes.Kami profésionalpabrik sapédahcondong difokuskeun maximizing fit, numpak tunability sarta kualitas, durability, sarta pilihan finish ku ngagunakeun bahan kualitas luhur dina kombinasi jeung workmanship jeung kontrol kualitas nu ukur pendekatan handcrafted bisa nyadiakeun.Nalika leres cocog sareng pengendara, sapédah ku perusahaan kami mangrupikeun pas anu pangsaéna, tunggangan pangsaéna sareng pangpanjangna anu aya.Kami borongan rupa-rupa produk anu kalebetsapédah gunung pigura karbon/ sapédah gunung listrik; sapédah tilepan karbon/sapédah tilepan listrik; sapédah tilepan pigura aluminium/ ebike tur leuwih.Sareng kami nampiurutan OEMogé.

  • carbon bike EWIG
  • carbon bike factory
  • bike factory

Tentang Kami

Produsén sapédah karbon ngarah & Panyadia Grosir sapédah karbon

Ewig didirikan dina 2012 di Huizhou (Cina).Salaku top-dipeunteunprodusén sapédah karbon& supplier sapédah borongan, urang gaduh pangalaman 10 taun 'dina manufaktur sagala jinis bikes, produk utama, kaasupsapédah gunung karbon, sapédah gunung listrik karbon,sapédah tilepan aluminium, sapédah tilepan listrik aluminium.Taun pangalaman ngajadikeun urangsapédah boronganranté suplai bisnis pisan dewasa.Bakal aya leuwih ti 10 model anyar kaluar unggal taun.Dina waktos anu sami, urang damel sareng tim desain anu kuat, studio tim desain anu kuat anu diwangun ku desainer sareng ahli komunikasi anu masihan kapribadian pikeun produk.éta ogé katelah "tim desain kreatif sapédah".Salaku pangalusnapabrik sapédah& supplier, kami nampi layanan OEM & ODM, kirimkeun kami desain anjeun bisa nyieun sampel nyata dina 15 poé, nempatkeun logo anjeun sarta warna dina sapédah, dijieun tina bahan firber karbon jeung alloy.Kami pabrik sapédah anu luar biasa anu saé dina ngahasilkeun sapédah tingkat luhur.Naha anjeun grosir atanapi merek, kami pabrik sapédah Cina pangsaéna bakal ngabantosan anjeun bisnis gancang kalayan produk kualitas sareng jasa anu sampurna.Saatos ngembangkeun taun, urang ngagaduhan partnership kuat kalawanSHIMANO, MAXXIS, FIZIK, PROPALM, TORAYjsb Upami anjeun hoyong pikeun ngamimitian bisnis sapédah, mangga ngahubungan kami kalawan bébas!Kami bakal anjeunsupplier sapédah pangalusnadi Cina.kami ngagaduhan reputasi anu saé dina kualitas sareng jasa.anjeun paling wilujeng sumping didatangan kami pikeun meunangkeun inpo nu leuwih lengkep.

Bangga Janten Produsén Sapédah Top-kiyeu Cina & Supplier Grosir

Salaku aprodusén sapédah, Kami fokus dina ngahasilkeun tingkat Profesional pigura sapédah karbon jeung pigura aluminium (sapédah gunung, sapédah gunung listrik, sapédah tilepan, sapédah tilepan listrik).Pabrik sapédah Ewiglokasina di propinsi guangdong huizhou, mangrupa salah sahiji pabrik sapédah paling boga pangaruh di Cina.Simkuring gaduh leuwih ti 300 pagawe, ngahasilkeun ngeunaan 5000 PCS bikes per bulan.merek kami kawentar kiwari .Kami komitmen pikeun ngahasilkeun bicycles kalawan kualitas pangalusna sartaharga kalapa.Impian kami nyaéta ngantepkeun unggal peminat sapédah mikaresep kasenangan naék.Salakusapédah borongansareng produsén produsén di China, Kami komitmen pikeun ngajantenkeun EWIG merek sapédah Karbon pangsaéna.Tujuanana kami nyaéta pikeun janten merek anu terhormat sareng ngamungkinkeun para peminat sapédah mésér produk sapédah kelas luhur kalayan harga anu mampu.

Kami teras-terasan nuturkeun motto ieu: "Kualitas kahiji, Prestige Palanggan Tertinggi munggaran."

Pabrikan sapédah Ewig komitmen pikeun nyayogikeun produk sapédah karbon anu pangsaéna pikeun konsumén.Kami narékahan pikeun posisi salaku merek ikonik anu dihormatan ku para cyclists dimana-mana salaku produser luhur alat-alat siklus karbon.

Kami ngarepkeun ningali ayanasapédah EWIGdi unggal juru dunya sapédah.