Grosir Sepeda MTB Karbon, Ebike Karbon, Sepeda Lipat Karbon, Sepeda Lipat Bingkai Aluminium

Pabrikan sepeda Ewigsaka China, pabrik kita nindakake minangka akeh saka engineering kita dhewe, desain, produksi pigura lan rampung karya sabisa.We dadi hasrat babagan mbangun pit.Kita profesionalmanufaktur pitcenderung kanggo fokus ing nggedhekake pas, tunability lan kualitas, kekiatan, lan pilihan rampung kanthi nggunakake bahan kualitas ndhuwur ing kombinasi karo workmanship lan kontrol kualitas sing mung pendekatan handcrafted bisa nyedhiyani.Yen dicocogake kanthi bener karo penunggang, pit dening perusahaan kita minangka sawetara sing paling pas, nunggang paling apik lan paling awet.We Grosir sawetara saka sudhut produk kang kalebusepeda gunung frame carbon kab/ sepeda gunung listrik; sepeda lipat carbon kab/sepeda lipat listrik; sepeda lipat rangka aluminium/ ebike lan liyane.Lan kita nampapesenan OEMuga.

  • carbon bike EWIG
  • carbon bike factory
  • bike factory

Babagan awake dhewe

Produsen sepeda karbon terkemuka & Supplier Grosir sepeda karbon

Ewig didegaké ing 2012 ing Huizhou (China).Minangka ndhuwur-diratingprodusen sepeda karbon& Supplier pit grosir, kita duwe pengalaman 10 taun ing manufaktur kabeh jinis pit, produk utama, kalebusepeda gunung karbon, sepeda gunung elektrik carbon kab,sepeda lipat aluminium kab, sepeda lipat listrik aluminium kab.Taun pengalaman ndadekake kitaborongan sepedarantai pasokan bisnis banget diwasa.Bakal ana luwih saka 10 model anyar sing metu saben taun.Ing wektu sing padha, kita kerja bareng karo tim desain sing kuwat, studio tim desain sing kuwat sing disusun dening para perancang lan ahli komunikasi sing menehi kapribaden kanggo produk kasebut.Iki uga dikenal minangka "tim desain kreatif sepeda".Minangka paling apikpabrik sepeda& Supplier, kita nampa layanan OEM & ODM, ngirim kita desain kita bisa nggawe sampel nyata ing 15 dina, sijine logo lan werna ing mancal, digawe saka bahan firber karbon lan alloy.Kita pabrik pit mirunggan sing apik ing prodhuksi pit tingkat dhuwur.Apa sampeyan grosir utawa merek, pabrik sepeda China sing paling apik bakal mbantu sampeyan tuwuh bisnis kanthi cepet kanthi produk sing berkualitas lan layanan sing sampurna.Sawise pembangunan taun, kita entuk kemitraan sing kuatSHIMANO, MAXXIS, FIZIK, PROPALM, TORAYetc Yen sampeyan pengin miwiti bisnis bike, hubungi kita bebas!Kita bakal dadi sampeyansupplier bike paling apiking China.kita duwe reputasi gedhe ing kualitas lan layanan.sampeyan paling welcome kanggo ngunjungi kita kanggo njaluk informasi luwih lengkap.

Bangga Dadi Produsen Sepeda & Grosir China

Minangkaprodusen pit, kita fokus kanggo ngasilake bingkai sepeda karbon tingkat profesional lan bingkai aluminium (sepeda gunung, sepedha gunung listrik, sepedha lipat, sepedha lipat listrik).Pabrik sepeda Ewigdumunung ing provinsi guangdong huizhou, iku salah siji saka manufaktur mancal paling pengaruh ing China.We duwe luwih saka 300 buruh, prodhuksi bab 5000 pcs pit saben sasi.Brand kita wis misuwur saiki .We are setya kanggo prodhuksi pit karo kualitas paling apik lanrega kompetitif.Impen kita yaiku supaya saben penggemar sepeda seneng seneng-seneng.Minangkaborongan sepedalan supplier pabrikan ing China, Kita setya nggawe EWIG merek sepeda Karbon sing paling apik.Tujuane yaiku dadi merek sing dihormati lan ngidini para penggemar sepeda tuku produk sepeda high-end kanthi rega terjangkau.

Kita mesthi ngetutake motto iki: "Kualitas pisanan, Prestige Pelanggan Paling Dhuwur dhisik."

Pabrikan sepeda Ewig setya nyedhiyakake produk sepeda karbon sing paling apik kanggo para pelanggan.Kita ngarahake posisi minangka merek apik sing dihormati dening para pengendara sepeda ing endi wae minangka produser peralatan sepeda karbon paling dhuwur.

We look nerusake kanggo ndeleng orane sakaSepeda EWIGing saben pojok donya cycling.