Produsen Sepeda Karbon Paling Apik ing China

Saben sepeda karbon dirancang karo karbon OCLV eksklusif dadi perjalanan paling cepet, paling ringan, kaku, lan responsif ing dalan.

Wis suwe ngganti aluminium minangka bahan sepeda pengendara pro.

  • carbon fiber bike manufacturers
  • Carbon fiber bike race
  • carbon bike EWIG

introduce kita

PRODUK FITUR

Teknologi Ewig Dikenal minangka "tim desain kreatif sepeda", didegake ing Sindelfingen Jerman ing taun 2005. Misi kita nggawe profesional sepeda karbon. Produk kita wiwit saka sepeda jalan karbon, sepeda gunung karbonsepedha karbon e,sepeda lempitan karbon. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita entuk kemitraan sing kuatSHIMANO, MAXXIS, FIZIK, PROPALM, TORAY lsp.

Kanthi ndhukung distributor pemasaran ing saindenging jagad, kita duwe reputasi apik babagan kualitas lan layanan. panjenengan olèh ngunjungi kita kanggo njupuk informasi luwih lengkap.

Sepeda Serat Karbon Paling Apik Sampeyan Bisa Saiki Dituku

EWIG kurban mountain bike karbon, dalan Bike karbon, bike karbon lempitan, karbon e mancal. 

Iki minangka model sing paling entheng lan awet kanthi kualitas premium lan pagawean pungkasan, garansi luwih taun suwene.