sa kushton një biçikletë e palosshme|EWIG

Biçikletat janë krijuar për të siguruar udhëtime të përshtatshme.Një nga llojet e shumta të biçikletave është biçikleta e palosshme.Biçikletat e palosshme janë projektuar të jenë kompakte, të lëvizshme dhe që konsumojnë më pak hapësirë.Biçikleta e palosshme në Kinëu bë një mënyrë e standardizuar e transportit për njerëzit që jetojnë në familje jo të bollshme.

Sot ekzistojnë disa zgjedhje të biçikletave të palosshme.Për më tepër, biçikletat e palosshme të nivelit të hyrjes mund të fillojnë nga 200 dollarë, ndërsa ato mesatare mund të variojnë nga 200 deri në 800 dollarë.Biçikletat e palosshme mund të shkojnë edhe më shumë se 1500 dollarë, duke ju dhënë cilësi dhe veçori të shkëlqyera që ju nevojiten për një udhëtim të mirë.

Tregu i sotëm i biçikletave të palosshme është dukshëm i madh.Shumë marka – të vjetra dhe të reja – konkurrojnë për të ofruar llojin e biçikletës që i përshtatet më së miri një motoristi.Në biçikletat e palosshme dhe biçikletat në përgjithësi, marka është një gjë.Sa më shumë që marka të ketë qenë në treg, aq më shumë ka të ngjarë të jetë opsioni i parë për blerje, veçanërisht për ata që preferojnë cilësinë mbi çmimin.

Komponentët e biçikletës që vendosin çmimin e një biçiklete të palosshme

Shumica e çiklistëve priren të pyesin nëse duhet të shkojnë për një biçikletë të përballueshme ose me cilësi të lartë.Ata pyesin për të paguar më shumë se 1000 dollarë për një biçikletë të re të palosshme kur mund ta marrin një për pak më shumë se 200 dollarë.Megjithatë, komponentët e përdorur për të krijuar një biçikletë të palosshme bëjnë një ndryshim të rëndësishëm.Këta komponentë përfshijnë:

1. Materiali i kornizës

2. Lloji i gomave

3. Shalë

4. Sistemi i frenimit, ndërrimi i marsheve, lëvizja dhe nyjet e palosshme

fibër karboni dhe kornizë alumini

Korniza e një biçiklete të palosshme konsiderohet pjesa më e shtrenjtë, duke i atribuar afërsisht 15% të çmimit total të biçikletës.I referuar gjithashtu si shpirti i biçikletës, korniza mban plotësisht aksesorët dhe përbërësit.Është gjithashtu faktori kryesor kur diskutohet shpejtësia, komoditeti dhe siguria e biçikletës. Materiali i kornizës luan gjithashtu një rol thelbësor në përcaktimin e peshës së një biçiklete të palosshme.

Modelet tona të palosshme EWIG janë bërë nga korniza me fibër karboni dhe kornizë alumini.

Kornizat e aluminit janë më rezistente ndaj ndryshkut dhe korrozionit pasi përmbajnë oksid alumini.Materiali alumini i kalon biçikletat me kornizë çeliku për veçorinë e tyre më të lehtë, duke ju lejuar të udhëtoni distanca më të gjata me më pak lodhje.Sidoqoftë, kornizat e aluminit janë më të shtrenjta se kornizat e çelikut.

Kornizat e fibrave të karbonit janë rezervuar përfundimisht për biçikletat e palosshme të nivelit të lartë.Ofron materialin më të fortë, më të dendur dhe më të lehtë, që do të thotë se kërkon çmimin më të lartë në listë.Vlen të përmendet se meqë biçikletat e palosshme bëhen më të lehta, aq më të shtrenjta bëhen.Kjo është për shkak se biçikleta EWIGprodhuesit në Kinëpërdorni materiale kornizë me cilësi të lartë dhe të lehta, duke i bërë ato më të lëvizshme dhe të përshtatshme për t'u përdorur.

Të qenit e lehtë është një faktor plus për një biçikletë të palosshme pasi mund të transportohet pasi paloset.Individët që shpesh udhëtojnë e kanë të dobishme nëse një biçikletë e palosshme është e lehtë për t'u mbajtur dhe transportuar.Biçikletat e lehta të palosshme shpesh bëhen me materiale të lehta si fibra karboni dhe alumini.

Lloji i gomave

Përafërsisht 8% e kostos së një biçiklete të palosshme shkon për llojin e gomave të saj.Si të tilla, rrotat dhe gomat e biçikletës suaj në përgjithësi tregojnë shpejtësinë dhe cilësinë tuaj të lëvizjes.Kështu, një palë goma të mira do t'ju jepte një udhëtim të shpejtë pa kompromentuar komoditetin dhe qëndrimin tuaj. Ndërkohë, zgjedhja e një madhësie gome gjithashtu bën një ndryshim të madh.Gomat e dedikuara për qëndrueshmëri janë më të rënda në krahasim me gomat absorbuese të energjisë.Shumica e prodhuesve të biçikletave të palosshme kujdesen për lloje të ndryshme gomash.

Shalë

5% e kostos së biçikletës tuaj shkon në ndenjësen e biçikletës tuaj.Dhe nëse do të ngasni biçikletën tuaj të palosshme për disa orë, gjeni një shalë që është e rehatshme dhe e përshtatshme për ju.

Disa jastëkë sedilje përfshijnë një mbushje të tipit prej pelushi ose spartan.Sidoqoftë, jo të gjitha shalët me shkumë të trashë ofrojnë rehati për të gjithë.Ndërkohë, do t'ju duhet gjithashtu të zgjidhni madhësinë dhe gjerësinë perfekte për shalën tuaj, ose më të gjerë ose më të ngushtë.

Përveç kësaj, biçikletat tona të palosshme EWIG kanë një pezullim nën shalë, e cila i shton më shumë komoditet udhëtimit tuaj, veçanërisht kur rrugët kanë më shumë gunga se zakonisht.

Sistemi i frenimit, ndërrimi i marsheve, lëvizja dhe nyjet e palosshme

Shumica e fillestarëve (dhe madje edhe çiklistët me përvojë) e anashkaluan sistemin e frenimit.Mbani në mend se një sistem efikas frenimi ju lejon të përshpejtoni udhëtimin tuaj, duke ju dhënë besim të mjaftueshëm që mund të ndaloni sa herë të keni nevojë.Ju mund të zgjidhni nga tërheqja anësore e dyfishtë e rrotullimit, tërheqja lineare (ose frenat V), frenat mekanike të diskut dhe frenat e diskut hidraulike.

Sa i përket teknologjisë së ndërrimit të marsheve, më modernebiçikleta të palosshmezbatoni këtë veçori.Ky komponent ju lejon të pedaloni dhe çikloni me efikasitet pavarësisht nga sipërfaqja e terrenit.Me një sistem ndërrimi të marsheve, mund të ndërroni marshin shpejt dhe me saktësi.

Komponentët kryesorë të sistemit të lëvizjes përfshijnë pedale, fiksime, zinxhirë, dhëmbëza dhe lëvizës.

Një biçikletë e palosshme cilësore është zakonisht e personalizueshme, e qëndrueshme, e rehatshme për t'u hipur dhe e palosshme lehtësisht.Meqenëse pika kryesore e shitjes së një biçiklete të palosshme është palosshmëria e saj, skaji i disa biçikletave është koha e nevojshme për t'u futur plotësisht në formën e saj kompakte.

mësoni më shumë rreth produkteve Ewig

carbon fiber electric folding bike
https://www.ewigbike.com/carbon-frame-electric-mountain-bike-27-5-inch-with-fork-suspension-e3-ewig-product/

Lexoni më shumë lajme


Koha e postimit: Mar-19-2022