hvor mye koster en sammenleggbar sykkel|EWIG

Sykler er designet for å gi praktisk reise.En av mange typer sykler er sammenleggbar sykkel.Sammenleggbare sykler er designet for å være kompakte, bærbare og mindre plasskrevende.Sammenleggbar sykkel i Kinable en standardisert transportmåte for mennesker som bor i ikke-romslige husholdninger.

Det er flere valg av sammenleggbare sykler tilgjengelig i dag.Dessuten kan sammenleggbare sykler på inngangsnivå starte på $200, mens gjennomsnittlige kan variere mellom $200 og $800.Sammenleggbare sykler kan til og med gå høyere enn $1500, noe som gir deg god kvalitet og funksjoner du trenger for en god tur.

Dagens marked for sammenleggbare sykler er tydeligvis stort.Mange merker – gamle og nye – konkurrerer om å tilby den typen sykkel som passer best for en syklist.Innen foldesykler og sykler generelt er merket én ting.Jo mer merket har vært på markedet, jo mer er det sannsynlig at det er det første alternativet for kjøp, spesielt for de som foretrekker kvalitet fremfor pris.

Sykkelkomponenter som bestemmer prisen på en sammenleggbar sykkel

De fleste syklister har en tendens til å stille spørsmål ved om de skal gå for en rimelig sykkel eller sykkel av høy kvalitet.De spør om å betale mer enn $1000 for en ny sammenleggbar sykkel når de kan få en for litt over $200.Imidlertid utgjør komponentene som brukes til å lage en sammenleggbar sykkel en betydelig forskjell.Disse komponentene inkluderer:

1. Rammemateriale

2. Dekktype

3. Sal

4. Bremsesystem, girskifter, drivverk og foldeledd

karbonfiber og aluminiumsramme

En sammenleggbar sykkelramme regnes som den dyreste delen, og tilskriver omtrent 15 % av sykkelens totale pris.Også referert til som sykkelens sjel, holder rammen alt tilbehør og komponenter.Det er også hovedfaktoren når man diskuterer en sykkels hastighet, komfort og sikkerhet. Rammematerialet spiller også en viktig rolle i å bestemme vekten til en sammenleggbar sykkel.

Våre EWIG foldemodeller er laget av karbonfiberramme og aluminiumsramme.

Aluminiumsrammer er mer motstandsdyktige mot rust og korrosjon siden de inneholder aluminiumoksid.Aluminiumsmateriale overstråler sykler med stålramme for deres lettere funksjon, slik at du kan reise lengre avstander med mindre utmattelse.Allikevel er aluminiumsrammer dyrere enn stålrammer.

Karbonfiberrammer er til syvende og sist reservert for sammenleggbare sykler i toppklassen.Den tilbyr det sterkeste, tetteste og letteste materialet, noe som betyr at den krever den høyeste prisen på listen.Det er verdt å nevne at ettersom sammenleggbare sykler blir lettere, jo dyrere blir de.Dette er fordi EWIG sykkelprodusenter i Kinabruk høykvalitets og lette rammematerialer, noe som gjør dem mer bærbare og praktiske å bruke.

Å være lett er en plussfaktor for en sammenleggbar sykkel siden den kan bæres når den er foldet sammen.Enkeltpersoner som ofte reiser synes det er fordelaktig om en sammenleggbar sykkel er lett å bære og transportere.Lette sammenleggbare sykler er ofte laget med lette materialer som karbonfiber og aluminium.

Type dekk

Omtrent 8 % av kostnadene til en sammenleggbar sykkel går til dekktypen.Som sådan forteller sykkelens hjul og dekk generelt hastigheten og kjørekvaliteten.Derfor vil et godt par dekk gi deg en rask tur uten at det går på bekostning av komfort og holdning.Dekk dedikert for holdbarhet er tyngre sammenlignet med energiabsorberende dekk.De fleste produsenter av foldesykkel passer til forskjellige typer dekk.

Sal

5 % av sykkelkostnaden går til sykkelsetet.Og hvis du skal sykle på sammenleggbar sykkel i flere timer, finn en sal som er komfortabel og praktisk for deg.

Noen seteputer omfatter en polstring av plysj eller spartansk type.Likevel er det ikke alle saler med tykt skum som gir komfort for alle.I mellomtiden må du også velge den perfekte størrelsen og bredden for salen din, enten bredere eller smalere.

I tillegg har våre EWIG foldesykler fjæring under salen, noe som gir mer komfort til turen, spesielt når veiene har flere humper enn vanlig.

Bremsesystem, girskifter, drivverk og sammenleggbare ledd

De fleste nybegynnere (og til og med erfarne syklister) overså bremsesystemet.Husk at et effektivt bremsesystem lar deg få fart på turen, noe som gir deg nok selvtillit til at du kan stoppe når du trenger det.Du kan velge mellom sidetrekk med dobbel pivot, lineært trekk (eller V-bremser), mekaniske skivebremser og hydrauliske skivebremser.

Når det gjelder girskifteteknologien, mest modernesammenleggbare syklerimplementere denne funksjonen.Denne komponenten lar deg tråkke og sykle effektivt uavhengig av terrengets overflate.Med et girskiftesystem kan du skifte gir raskt og nøyaktig.

Nøkkelkomponenter i drivverket inkluderer pedaler, sveiver, kjeder, tannhjul og gir.

En sammenleggbar kvalitetssykkel er vanligvis tilpassbar, slitesterk, behagelig å sykle med og lett å brette sammen.Siden det viktigste salgsargumentet til en sammenleggbar sykkel er dens sammenleggbarhet, er noen syklers kant tiden som trengs for å sette seg helt inn i sin kompakte form.

lær mer om Ewig-produkter

carbon fiber electric folding bike
https://www.ewigbike.com/carbon-frame-electric-mountain-bike-27-5-inch-with-fork-suspension-e3-ewig-product/

Les flere nyheter


Innleggstid: 19. mars 2022