Tentang Kami

Tentang Kami

Saha kuring?

Téknologi Ewig Dipikawanoh salaku "tim desain kreatif sapédah SAVA", diadegkeun di Sindelfingen Jérman dina taun 2005. Misi kami ngajantenkeun sapédah karbon paling propésional. Produk kami dibasajankeun sapédah jalan karbon, sapédah gunung, sapédah listrik. Saatos mangtaun-taun pangembangan, urang ngagaduhan kerjasama anu kuat sareng SHIMANO, MAXXIS, FIZIK, PROPALM, TORAY dll.
Ku ngadukung distributor kami dina pamasaran di panjuru dunya, urang ngagaduhan reputasi hébat dina kualitas sareng jasa kami. anjeun wilujeng sumping didatangan kami pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep.

Huaguo industri taman qiuchang twon
aréa huiyang kota huizhou
guangdong china
Penjualan: 0086-752-2153828
E-mail: ken@ewigtech.cn

Acara pabrik

Bicycle factory
Bicycle manufacturer17
Bicycle manufacturer
Bicycle manufacturer1
Bicycle manufacturer2
Bicycle manufacturer3
Bicycle manufacturer4
Bicycle manufacturer5
Bicycle manufacturer6
Bicycle manufacturer7
Bicycle manufacturer8
Bicycle manufacturer9
Bicycle manufacturer10
Bicycle manufacturer11
Bicycle manufacturer12
Bicycle manufacturer13
Bicycle manufacturer16

Ngan ukur pikeun serat karbon 

Sapédah Ewig dumasarkeun kana serat karbon, bahan kualitas luhur. Merek mérek kalapa utamina sepeda gunung serat karbon, kendaraan jalan sareng sapédah tilepan.

Paméran Balap / Témbok Gaya

bike Show3
bike Race Show4
bike Show5
bike Show6
bike Show7