Babagan Kita

Babagan Kita

Sopo aku iki?

Teknologi Ewig Dikenal minangka "tim desain kreatif sepeda SAVA", didegake ing Sindelfingen Jerman ing taun 2005. Misi kita nggawe sepeda karbon paling profesional. Produk kita kalebu sepeda jalan karbon, sepeda gunung, sepeda listrik. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita entuk kemitraan sing kuat karo SHIMANO, MAXXIS, FIZIK, PROPALM, TORAY, lsp.
Kanthi ndhukung distributor pemasaran ing saindenging jagad, kita duwe reputasi apik babagan kualitas lan layanan. panjenengan olèh ngunjungi kita kanggo njupuk informasi luwih lengkap.

Huaguo industri taman qiuchang twon
wilayah huiyang kutha huizhou
guangdong china
Sales: 0086-752-2153828
E-mail: ken@ewigtech.cn

Pertunjukan pabrik

Bicycle factory
Bicycle manufacturer17
Bicycle manufacturer
Bicycle manufacturer1
Bicycle manufacturer2
Bicycle manufacturer3
Bicycle manufacturer4
Bicycle manufacturer5
Bicycle manufacturer6
Bicycle manufacturer7
Bicycle manufacturer8
Bicycle manufacturer9
Bicycle manufacturer10
Bicycle manufacturer11
Bicycle manufacturer12
Bicycle manufacturer13
Bicycle manufacturer16

Mung kanggo serat karbon 

Sepeda Ewig adhedhasar serat karbon, bahan berkualitas tinggi. Merek sing kompetitif utamane sepeda gunung serat karbon, kendaraan dalan lan sepeda lipat.

Tampilake Lomba / Tampilake Gaya

bike Show3
bike Race Show4
bike Show5
bike Show6
bike Show7