За нас

За нас

Ewig е основан во 2002 година во Хуижоу (Кина) и од првиот ден продолжи да иновира и да се специјализира во дизајнот и технологијата на светот на велосипедите.Нашиот асортиман на производи од карбонски планински велосипед, преклопен електричен велосипед, преклопен велосипед.Овој процес е возможен благодарение на силната соработка со Albertdesign, италијанско дизајнерско студио составено од дизајнери и експерти за комуникација кои даваат личност на производите.исто така беше познат како „тим за креативен дизајн на велосипеди“, Нашата мисија е да направиме најпрофесионалнокарбонски велосипед.Нашата палета на производи одкарбонски планински велосипед,јаглерод е велосипед,јаглероден преклопен велосипед.По години развој, добивме силно партнерство соSHIMANO, MAXXIS, FIZIK, PROPALM, TORAYитн.

Со поддршка на нашите дистрибутери во маркетингот ширум светот, имавме голема репутација во нашиот квалитет и услуга.добредојдени сте да не посетите за да добиете повеќе информации.

Фабричко шоу

carbon road bike
car fiber bike
Bicycle manufacturer
Bicycle manufacturer1
Bicycle manufacturer2
Bicycle manufacturer3
Bicycle manufacturer4
Bicycle manufacturer5
Bicycle manufacturer6
Bicycle manufacturer7
Bicycle manufacturer8
Bicycle manufacturer9
Bicycle manufacturer10
Bicycle manufacturer11
Bicycle manufacturer12
Bicycle manufacturer13
Bicycle manufacturer16

Само за јаглеродни влакна

Велосипедите Ewig се базираат на јаглеродни влакна, висококвалитетни материјали.Конкурентните брендови се главно планински велосипеди со карбонски влакна, друмски возила и велосипеди на преклопување.

Трка Прикажи / Прикажи стил

carbon road bike
carbon bike
carbon mtb bike
carbon bike team
carbon bike