За многу години, ЕВИГ беше во првите редови на карбонски планински велосипедразвој. Нашата цел е да го дизајнираме и произведеме најлесниот, најсилниот и најдобри перформанси карбонски велосипед во светот. Со оглед на цената, удобноста, вредноста и сигурноста, јаглеродните велосипеди што ги произведуваме се соодветни за секојдневните велосипедисти, с to до најдобрите спортисти во спортот. ЕВИГ планински велосипеди од јаглеродсе погодни за различни намени. На Ewigbike.com, без разлика колку е вашиот буџет, без разлика дали го купувате за деца, мажи или жени, гарантирано ќе го најдете најсоодветниот. Јаглеродните велосипеди EWIG имаат различни технологии на брзини и тркала, височини и надворешен дизајн. Нашите јаглеродни велосипеди се издржливи и лесни за да обезбедат врвна удобност за возачот и можат да се користат на сите видови терени, како што се теренски, планински и асфалтни патишта и патувања на долги растојанија. ЕВИГ карбонски планински велосипедима широк спектар на типови, како што се диск -сопирачки, хидраулични диск -сопирачки (хидраулични сопирачки), сопирачки V на предно и задно тркало. Можете исто така да изберете 120кг, 100кг, 150кг. Исто така, постојат прилагодливи шеми и висини на седишта, што го прави погоден за огромното мнозинство патници, како и дополнителен простор за складирање или корпи и фарови. Ние сме сигурен производител. Без разлика дали станува збор за компоненти како што се оски, менувачи, синџири или сопирачки, ние користиме познати брендови како што е Шимано за сите компоненти за да обезбедиме стабилност на велосипедот. Нарачајте ги овие атрактивни ЕВИГ јаглеродни планински велосипедина Ewigbike.com денес. Со неверојатни попусти и евтини цени, висококвалитетните услуги и висококвалитетните производи сигурно ќе ги задоволат сите оние што ќе изберат да купат или прилагодат. EWIG е професионалец снабдувач на планински велосипед со јаглеродни влакна. Ние сме од Кина и обезбедуваме 100% планински велосипеди од карбонски влакна. Од буџетски тешки опашки до сеопфатни трки на крос-кантри до тркачки велосипеди за спуст, с everything е достапно. Релевантно пребарување:Јаглеродни велосипеди,Јаглероден преклопен велосипед,Јаглерод Е велосипед