алуминиумски велосипед на големо Носиме голема линија на алуминиумски преклопни велосипеди на големо.Совршен за мажи и жени кои сакаат да јаваат надвор со пријателите или семејствата.Може да се прилагодат нашите велосипеди на големо со вашето лого и боја, MOQ ќе биде 50 парчиња.Бидејќи ние сме големо производство на велосипеди во Кина, имаме многу модели за ваш избор и снабдување со многу конкурентни цени.Нашиот велосипед за преклопување на големо и електричен преклопен велосипед се на врвот во индустријата!Имавме подготвено многу залихи во магацин за продажба. Иако велосипедот не е неопходност во вашиот живот, тој е важен за вашето секојдневно вежбање, особено за време на пандемијата.Ковид-19 донесе драматично зголемување на продажбата на велосипеди како одговор на пандемијата. Иако на пазарот има илјадници велосипеди на големо, не сите велосипеди се создадени еднакви. Сите наши модели ги следат најдобриот избор на пазарите.