Propil

Tentang Kami

Fokus kana inovasi téknologi sapédah serat karbon

Bicycle manufacturer17
Jenis Usaha Pabrikan, Perusahaan Perdagangan Nagara / Daérah Guangdong, Cina
Produk Utama Sapédah Karbon Total Penghasilan Tahunan AS 25000000
Total Karyawan 101 - 200 Jalma Patén-patén (11) jenis anyar serat karbon sapédah garpu payun, jinis anyar pigura sapédah karbon, pos korsi jenis karbon disumputkeun ...
Sertifikasi Produk (4) CE, CE, CE, CE Pasar Utama Pasar Doméstik 20,00%, Éropa Wétan 10.00%, Éropa Kidul 10.00%

Kapasitas produk

Aliran Produksi

Raw Material

Bahan atah

hot press

Panas Pencét

polishing

Polesan

spray painting

Semprot Lukisan

logo paste

LOGO Témpél

assembling

Ngumpulkeun

packing

Ngepak

Parabot Produksi

Nami Jumlah
Mesin Pencét Panas 4
Garis Produksi Nyemprot Manual 4
Otomatis lini produksi nyemprot 1

Émbaran pabrik

Ukuran Pabrik 5.000-10.000 méter pasagi
Pabrik Nagara / Daérah Taman Industri Huaguo, Kota Xinxu, Distrik Huiyang, Kota Huizhou, Propinsi Guangdong, Cina
Jumlah Garis Produksi 3
Nilai Kaluaran Tahunan US $ 10 Juta - US $ 50 Juta

Kapasitas Produksi Taunan

Ngaran Produk Kapasitas Jalur Produksi Unit Saleresna Dihasilkeun (Taun Saméméhna)
Sapédah Karbon 6000 Potongan Per Bulan 60000 Potongan
Carbon Bike Frame 6000 Potongan Per Bulan 60000 Potongan

Jalur Produksi

Jalur Produksi Pangawas NO.pikeun Operator NO. Tina In-line QC / QA
Otomatis lini produksi nyemprot 2 4 2
Garis perakitan sapédah 2 40 2
Panas garis pigura karbon panas 2 12 2
lini produksi nyemprot manual 2 18 2
Mesin citakan pinuh otomatis 2 8 2
Garis Ngonci otomatis 2 12 2

Kontrol kualitas

Parabot Tés

Ngaran Mesin Merek & Modél NO Jumlah
Robot Koréksi Rims Teu aya Inpormasi 1
Mesin Tés Kakuatan pigura Teu aya Inpormasi 1

KAPAMPILITAS TRADE

Tembongkeun Dagang

bike Show6
bike Show6-

Pasar Utama & Produk (s)

Pasar Utama Total Pendapatan (%) Produk Utama (s)
Pasar Doméstik 20,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Éropa Wétan 10,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Éropa Kidul 10,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Asia Kidul 10,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Amérika Kalér 5,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Amérika Kidul 5,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Asia Tenggara 5,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Afrika 5,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Oséania 5,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Wétan Tengah 5,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Asia Wétan 5,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Éropa Kulon 5,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Amérika Tengah 5,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon
Éropa Kalér 5,00% Sapédah Karbon, Pigura Sapédah Karbon

Kamampuh Dagang

Basa Diucapkeun Inggris
Jumlah Pagawé di Departemen Dagang 6-10 Jalma
Waktos Rata-rata Diterangkeun 30
Registrasi Lisénsi Ékspor NO 02002450
Total Penghasilan Tahunan AS 25000000
Total Penghasilan Ékspor rahasia

Sarat Usaha

Sarat Pangiriman anu Ditarima FOB, CIF, EXW
Mata Artos Pamayaran Anu Ditampi USD, EUR, GBP, CNY
Jenis Pembayaran Ditarima T / T, L / C, PayPal, Western Union
Palabuan pangcaketna Shenzhen
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami