Mangtaun-taun, EWIG parantos di payuneun sapédah gunung karbonpamekaran. Tujuan kami pikeun ngararancang sareng ngadamel sapédah karbon kinerja anu paling ringan, terkuat sareng pangsaéna di dunya. Mertimbangkeun harga, kanyamanan, nilai sareng reliabilitas, sapédah karbon anu kami produksi cocog pikeun pengendara sapédah sadidinten, dugi ka atlit pangsaéna dina olahraga. EWIG sapédah gunung karboncocog pikeun rupa-rupa kaperluan. Dina Ewigbike.com, henteu paduli naon anggaran anjeun, naha anjeun mésér kanggo murangkalih, lalaki atanapi awéwé, anjeun dijamin mendakan anu paling cocog. Sapédah karbon EWIG gaduh téknologi roda sareng roda anu béda, jangkung sareng desain luar. Sepeda karbon urang awét sareng ringan pikeun nyayogikeun pamungkas pikeun pengendara, sareng tiasa dianggo dina sagala jinis rupa bumi, sapertos di luar jalan, jalan gunung sareng tarmac, sareng treuk jarak jauh. EWIG sapédah gunung karbonngagaduhan rupa-rupa jinis, sapertos rem cakram, rem cakram hidrolik (bantalan rem hidrolik), rem hareup sareng roda belakang V. Anjeun tiasa ogé milih 120kg, 100kg, 150kg. Aya ogé pola korsi sareng jangkungna anu tiasa diatur, janten cocog pikeun seuseueurna panumpang, ogé ruang panyimpenan atanapi karinjang sareng lampu utama. Kami produsén dipercaya. Naha éta komponén sapertos as, transmisi, ranté atanapi rem, kami nganggo mérek terkenal sapertos Shimano pikeun sadaya komponén pikeun mastikeun stabilitas sapédah. Pesenan pikaresepeun ieu Sapédah gunung EWIG karbondina Ewigbike.com ayeuna. Kalayan diskon endah sareng harga murah, jasa kualitas luhur sareng produk kualitas luhur pasti bakal nyugemakeun sadayana anu milih mésér atanapi ngarobih. EWIG profesional pemasok sapédah gunung serat karbon. Kami ti Cina sareng nyayogikeun 100% sepeda gunung serat karbon. Tina buntut atos anggaran dugi ka balap lintas nagara dugi ka turun motor balap, sadayana sayogi. Pilarian anu saluyu:Sapédah Karbon,Sapédah Tilepan Karbon,Karbon E Sapédah