hva er den letteste sammenleggbare sykkelen|EWIG

Sammenleggbare sykler har kommet langt siden de først kom på banen.Tidlige sammenleggbare sykler var kjent for å være tøffe å sykle, vanskelige å folde sammen og fremfor alt var tunge å bære.

Heldigvis for pendlere har teknologien forbedret seg betraktelig siden ogsammenleggbare sykkelprodusenterbegynte å investere i ny teknologi som kunne lage superkompakte og lette sykler som kunne kjøres og deretter brettes sammen til praktisk håndbagasje.

Fordelene med å velge en lett sammenleggbar sykkel

1. Lettere å transportere og bære

På grunn av deres delikate egenskaper er lette sammenleggbare sykler praktiske å bære.Du kan ta dem med deg når som helst og hvor som helst uten vesentlige problemer.Dette betyr at du aldri blir belastet når du reiser til reisemålet ditt.Du vil også gjøre pendlertiden raskere;bare hopp av sykkelen, kjør på stasjonen og hold mappen din nær deg.

2. Krever ingen ekstra parkeringskrav

Sammenleggbare sykler er generelt kjent for sitt lille fotavtrykk.Dermed trenger du ikke å bekymre deg for å montere en i bilens bagasjerom, inne på togstasjonen eller ved siden av arbeidsområdet.Uavhengig av hvor du befinner deg, kan sammenleggbare sykler foldes så små at ingen en gang vil legge merke til det.Sammenleggbare sykler omfatter funksjoner for hurtiglagring og plassbesparelse;flott for en helgeflukt!

Hvor mye veier sammenleggbare sykler?

Den gjennomsnittlige sammenleggbare sykkelen veier rundt 11 kg, men de kan variere fra litt over 8,5 kg til opptil 12 kg.

Vekten på sammenleggbare sykler kan variere ganske mye når det kommer til vekten og dette er ofte ned til materialene de er laget av.For eksempel kan en sammenleggbar sykkel i titan kombinere behovet for en lettere sykkel som fortsatt er solid og sterk.Aluminium foldesykler er også ekstremt lette, og kan spare deg for flere kilo sammenlignet med en sammenleggbar stålsykkel. Nå er den populære foldesykkelen laget av karbonfiber, fordi den er lett nok.

Den letteste sammenleggbare sykkelen som vår ewige foldesykkelfabrikk har er 9-12 kg.Disse lette syklene koster heller ikke mye dyrere enn du tror, ​​men hvis du leter etter en budsjett sammenleggbar sykkel, er det mer sannsynlig at sykkelen din vil veie over 11 kg – selv om du kan finne billige og lette sammenleggbare sykler på denne listen, spesielt fra vår ewige foldesykkelproduksjon.Alle våre foldesykler med aluminiumsramme på kun 11,5 kg, sammenleggbare sykkel med karbonramme kun 9,8 kg.

De fleste lette sammenleggbare sykler

Nedenfor noen høykvalitets lette sammenleggbare sykkelmodeller fra ewig bike factory.

1. Aluminium foldesykkel med 9s

PLUME 9S og Z5 PRO 9S , laget av markedslederne EWIGkinesisk elsykkelprodusent, er rett og slett den letteste sammenleggbare sykkelen med 20-tommers hjul.Enkelthastighetssykkelen er så liten og lett at jeg lett kan bære den med én hånd.Nærmere bestemt veier den bare 11,5 kg.Den sammenleggbare sykkelen ser nydelig ut med sin minimale design og høykvalitets solid aluminiumsramme.Hvis du føler deg ukomfortabel med rullebremsen (bakbrems), kan du fortsatt bruke den medfølgende to-pivot kaliperbremsen og håndbremsen.

Sykkelen er for øyeblikket tilgjengelig for rundt $290 på Alibaba, dette er absolutt på toppen av mine anbefalinger.

Z5 PRO 9S BLACK GREYplume 9s FOLDING BIKE  BLACK GREY COLOR

2. Karbonramme sammenleggbar sykkel med enkelt 9-trinn

Foldby 9s er en annen lett sykkel som bare veier 9,4 kg.Sykkelen har enkelthastighet med hjulbrems bak.Dette er en flott sykkel med minimal design, den er et ideelt transportmiddel for pendlere, bobiler og til og med campingvogner.

Å velge riktig type lett sammenleggbar sykkel kan være en svært utfordrende oppgave.Selvfølgelig må du vite hva du leter etter.På den annen side er det veldig viktig for deg å være veldig selektiv når det gjelder å kjøpe lette sammenleggbare sykler.Som et resultat vil du kunne velge en modell som passer alle dine behov og budsjett på best mulig måte.

Først og fremst må du sette opp et budsjett for enlett sammenleggbar sykkel.Du må med andre ord bestemme hvor mye penger du er klar til å bruke på et kjøp.Ved å gjøre det, vil du kunne begrense valgene dine.

lADPBGY18rzw98nNEYDNGkA_6720_4480

Det er viktig å merke seg at mange lette sammenleggbare sykler er tilgjengelig på markedet i dag.Det er derfor det kan ta deg for mye tid å velge en god lett sammenleggbar sykkel.Det betyr at du må være forberedt på å vente.Og selvfølgelig må du følge nøye med på spesifikasjonene og funksjonene til hver sykkel.Analyser hver modell nøye – sykkelens design, tilgjengelige farger, vekt, nøkkelfunksjoner og pris.

Mange blir stadig mer opptatt av sammenleggbare sykler.Hovedårsaken er at de er kostnadseffektive, innovative, nyttige, samt plassbesparende sykler som kan være enkle å transportere.Sykler er generelt gode investeringer i dag fordi drivstoffprisen øker dag for dag.Det betyr at hvis du velger å bruke en sykkel i stedet for en bil for å reise fra ett sted til et annet, vil du kunne redusere drivstoffkostnadene dine dramatisk.Dessuten er dette generelt miljøvennlige kjøretøy som vil bidra til å redde planeten vår fra skadelige utfall av kjøretøyrøyk. Det er derfor så mange sammenleggbare sykler ogelsykkelprodusent i Kinautvikle så mange modeller og selge over hele verden.

lær mer om Ewig-produkter


Innleggstid: Mar-04-2022