o ai na te faia le fa'avaa uila sili ona lelei |EWIG

O le kaponi o le numera tasi lea o mea e filifilia pe a oʻo mai i le fausiaina o faʻavaa masani ma o lea o loʻo i ai le tele o mea.uila kaponifa'alava i fafo ma e leai se tasi 'sili carbon uila'.

E ui o le mea fa'avaa o lo'o i le fatu o le uila, e iai isi elemene e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia se fa'ailoga fou - o le geometry, fa'amatalaga, ma le tau o tupe o mea taua.

gaosiga alava carbono se faiga e matua maaleale, ma o ni faaletonu laiti e mafai ona oo atu ai i le toilalo.I le taimi lava e tasi, o le alava carbon e sili atu le malosi ma stiffer nai lo so o se uʻamea, o lea o se faavaa fuafuaina lelei e mafai ona matua strong.Carbon fiber o le mea ofoofogia o le lalolagi uila.O le taimi muamua ma le taugata tele, o lea ua masani ma ua pa'u tau.E mautinoa lava o le mea e sili ona lelei mo uila

O le fa'aogaina o le kaponi fibre o lona uiga o uila e mafai ona fa'alogoina mo le tietiega ma le aerodynamics i se auala e toetoe lava a le mafai i u'amea.

Afai e loloto tele au taga, e le faigata ona fa'aalu le sili atu i le USD10,00 i luga o se uila alava kaponi ma teuteuga uma (carbon fiber)

A ouila afi kaponiua le o toe taugata uma, ua foliga mai ua uma le aso o le $500 carbon bike.

EWIG pasika mauga fiber carbono lo'o fa'amaoni i le atina'eina o uila sili ona lelei, o lea e fa'amuamua ai le fa'ainisinia tekinolosi.Ua iloa e EWIG e tatau ona fa'amalieina le alava kaponi i fa'amatalaga uma ina ia maua ai le fa'atinoga sili ona maualuga ma fa'afetaui mana'oga fa'atino eseese.O le fa'aoga sa'o o nei alava kaponi talatala, pogisa, iila e mafai ona fausia ai se fa'avaa fa'atino moni fa'atasi ma se poto masani fa'ata'avalevale.

O le tipiina o le laser o ie carbon fiber o le ki lea i le ausiaina o laminates maualuga.E togafitia lelei e le EWIG nei ie kaponi muamua.HMX o se faʻapitoa maualuga-modulus hybrid carbon fiber, lea e sili atu le taugata nai lo masani masani.E taua tele le fausaga mama.O le EWIG e fa'atonu tonu le pito lamination ma le mafiafia o vaega ta'itasi o alava kaponi e fa'amautinoa ai le tutusa o oloa.

O se faavaa alava kaponi e sili atu ma le lua selau fasi ie eseese o ie kaponi e mana'omia ona saunia muamua.O le sa'o ma le sa'o o le fa'agaioiga i le fa'agasologa faifaipea o le ki lea i le manuia o le fa'avaa.Afai e leai se faʻagasologa o sauniuniga faʻapitoa, e le mafai ona faʻamaonia 100%.Tulaga lelei, EWIG e mitamita i la latou sauniuniga lelei aʻo leʻi gaosia.

O matou inisinia EWIG e masani lava ona i ai le maualuga o manaʻoga mo le lelei.I vaega taʻitasi o gaosiga, EWIG o le a filifilia ni mea faʻamaeʻaina mo suʻega faʻaleagaina.Mo faʻavaa taʻitasi, e mafai ona faʻamaonia le gaosiga e se numera faʻavaa tutoatasi.Nofoaga, taimi gaosiga, poʻo le gaosiga-"Afai e leai se faʻatonuga lelei, e le mafai ona maua se faʻavaa agavaa"

E tusa lava po o le a le tele o le faʻavaa e aunoa ma se vali, o le a foliga mai o se tamaʻitaʻi faʻataʻitaʻiga.Ina ia maua se foliga sili ona lelei, ua filifilia e le EWIG le enamel sili ona lelei ma se ata vali tulaga ese e faʻalelei atili ai le oloa mulimuli.O faʻailoga taʻitasi e faia i lima, ma o le faʻaaliga mulimuli o le a ufiufi i se vaega o le suauu auro umi e puipuia ai le faʻavaa.

I le malamalama o tagata lautele, e tele mea e faia i Asia, o lea e saʻo ai le faʻapea.O le tele o oloa carbon fiber i totonu o pisinisi uila e sau mai Taiuani poʻo le atunuu tele o Saina.Ae ui i lea, o nisi faʻavaa alava kaponi ma vaega o loʻo faia foi i le Iunaite Setete (Zipp ma TREK) ma Farani (Taimi ma Vaʻai).

E ui lava o le carbon fiber ua lauiloa o se mea avanoa i aso muamua, o le carbon fiber e matua talafeagai lava mo le gaosiga laiti.O faleoloa laiti a Amerika ma e oʻo lava i aʻoga tumaoti e mafai ona faʻaogaina le carbon.O le tele o fai uila vilivae e mafai ona fai a latou lava fa'avaa uila mai ie kaponi alava, ma o le auala e gaosi ai e leai se eseesega ma le gaosiga o uila tetele e pei o le giant.

Afai o lo'o e va'ava'ai e fa'aleleia lau uila po'o lau fa'avaa tuai na va'aia ni aso sili atu, o le mauaina lea o se fa'avaa uila kaponi o le a matua fa'aleleia ma suia lau uila.Pe a fa'atusatusa i le sila ma le alumini, o le carbon o le fa'avaa sili ona mama i luga o le maketi ma e ofoina atu le sili atu o le fa'ate'ia.

uila kaponifa'avaa o fa'avaa sili ona malosi e te maua i le maketi, fo'i;o lo'o fa'afefiloi ma le tele o u'amea 'ese'ese e maua ai uiga mata'ina.E ta'uta'ua i latou i le lalolagi ti'eti'e uila fa'afetai i a latou mea fa'apitoa ma fa'atulagaina.

O se fa'avaa uila kaponi e fai mai mea polyacrylonitrile fiber, fa'avevela i le maualuga o le vevela se'ia o'o ina mu mea e le o kaponi.Ua totoe i tatou i alava uumi ma manifinifi.O le faagasologa foi e tele mea e fai e uiga i le malo o le faavaa.

O le talanoaga o loʻo i luga o loʻo faʻamalamalama manino mai ai o le faʻapipiʻi uila o le iunite tutotonu sili lea ona taua, faʻamautinoa o loʻo galulue faʻatasi vaega uma o se iunite faʻatasi.O le vaega carbon frameset o lo'o ofoina mai ai ni oloa fa'atauva'a mata'ina i tau fa'atauva'a.

E pei ona talanoaina i luga, o le tele o foliga, e aofia ai kaponi faavaa, tui sili ona lelei, ulu, pa'u, ma pou nofoa tuufaatasi.O nei vaega uma o loʻo fusifusia i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻamautinoaina o loʻo i ai i le tagata tietie se mea ofoofogia.

I le fa'ai'uga, na fa'amauina o fa'avaa uila kaponi e masani ona ofoina atu le taua tele i le lelei, tumau, ma foliga.E masani ona latou tau i se tau, o lea e tatau ai i tagata faʻatau ona nofouta i faʻamatalaga tonu latou te manaʻomia ma manaʻomia ina ia mafai ona maua ma faʻatau le oloa manaʻomia.

Fiafia e fa'aleleia le uila, a'u uo!


Taimi meli: Sep-27-2021